Mattias Franzén
The Smile Guide - Hur man hittar tillbaka till glädjen och hantera motgångar med ett leende
Hantera dina motgångar bättre

Ladda ner e-boken
The Smile Guide 

Helt kostnadsfritt

Många som stöter på motgångar känner ilska, sorg, skuld, skam och hopplöshet. Vi stannar i lidandet vilket går ut över oss själva, våra barn, våra vänner, vårt jobb och vår framtid. Vi kör på och hoppas att tiden läker alla sår.

Vad skulle kunna hända om du slapp känna som du gör? Hur skulle ditt liv se ut om du hade verktygen för att hantera det jobbiga? Varför stanna i lidandet längre än nödvändigt?

I e-boken The Smile guide berättar jag om de stora motgångar jag varit med om och delar några av de verktyg som hjälpte mig att hantera dem. Du får helt enkelt ta del av hur jag hittade tillbaka till glädjen och lärde mig hantera motgångar med ett leende.